Geërfdenvoorstelling bij muziektent in Velp

Villapark Overbeek. Foto: Martin Slijper

– De Geërfden van het dorp Velp organiseren ook dit jaar weer een geërfdenvoorstelling in de Muziektent in Velp aan de Overbeeklaan. Op 23 juni treed daar het theatergezelschap Hilaria op met hun show ’Vliegende Honden Bijten Niet’.

De voorstelling, geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en ouder, is leuk en toegankelijk voor iedereen en de toegang is gratis.

Wie wel eens eerder een voorstelling van Hilaria heeft gezien, weet dat het een feestje wordt. Dit keer presenteren ze een ‘hondenshow’, met zelfgemaakte schuimrubber honden. De voorstelling is een combinatie van circus, theater en live-muziek. Het resultaat is een verwarrende chaos van honden en toeschouwers, opgediend als een groot feest met veel humor.

De geërfdenvoorstelling is op vrijdag 23 juni om 19.30 uur bij de Muziektent aan de Overbeeklaan in Velp.