Muziek producer uit Velp maakt debuut op 3FM

Stridon. Foto: Jeroen van der Plaat

– Jeroen van der Plaat, als artiest bekend onder Stridon, is een DJ en producer uit Velp. Hij maakte onlangs in de middagshow ‘Barend en Benner’ op de nationale radio 3FM zijn radiodebuut. Daar werd voor het eerst zijn nummer ‘You Let It Go’ gedraaid. Na een kort interview mocht hij het nummer zelf live op de radio introduceren.

Vier jaar geleden nadat Jeroen zijn eerste EDM concert had bijgewoond dacht hij direct; ”Dit wil ik ook doen”. Jeroen begon direct zijn eigen muziek te maken. Hij maakt nu een mix tussen Future House en Deep House in.

Met meer dan 870.000 streams op Spotify alleen, weet hij elke dansvloer op zijn kop te zetten. Op Spotify heeft de DJ inmiddels ruim 50.000 luisteraars per maand. Daarnaast heeft hij nog een boel andere nummers uitgebracht en op 1 december komt er weer een nieuw nummer uit van de DJ.