Nog steeds weinig interesse in miljoenencomplex Nyvendaal

Groot Nyvendaal Velp Foto: Martin Slijper
Groot Nyvendaal Velp Foto: Martin Slijper

VELP – Nadat duidelijk werd dat de projectontwikkelaar begin augustus de problemen met de buurt had opgelost, zijn de woningen van het miljoenencomplex Nyvendaal nog steeds niet verkocht. Ruim drie maanden na de herstart is er slechts één woning verkocht.

Eigenaar en projectontwikkelaar Rolf Bröker had naar eigen zeggen ruim 16 maanden vertraging opgelopen door bezwaren van de buren. Op 11 augustus zijn de 9 appartementen van Groot Nyvendaal, gelegen op de grens van Velp en Rozendaal, weer officieel in de verkoop gegaan.

Op dit moment staan er nog steeds 8 appartementen te koop. Pas wanneer 75 procent (7 woningen) van het nieuw te bouwen complex zijn verkocht, mag Rolf Bröker van WeBro Invest beginnen met de bouw. Ook is er nog niet gestart met het afbreken van het oude, vervallen pand waarvan het dak wel is verwijderd.

Bröker liet eerder weten dat hij verwachtte eind 2023 met de bouw te kunnen starten, maar dat gaat toch iets langer duren. Het is niet bekend waarom er weinig interesse is in Groot Nyvendaal. Wie interesse heeft in één van de appartementen moet minimaal tussen de 750.000 en 1,1 miljoen euro meenemen. Wie nog iets meer geld heeft kan ook nog in terecht in de Parkstraat in Velp. Daar staan nog drie appartementen van 1.3 miljoen euro te koop.

Meer weten, kijk ook hier

Zie ook: ‘We blijven tegen een oud vervallen pand aankijken. Komt Nyvendaal ooit?’
Zie ook: Overlast door zwervers in Velp
Zie ook: Velp krijgt 9 luxe appartementen van 700.000 tot 1 miljoen euro
Zie ook: Woningen Groot Nyvendaal Velp nog steeds niet verkocht
Zie ook: Buurtbewoners van Groot Nyvendaal krijgen geen gehoor bij gemeente
Zie ook: Miljoenencomplex in Velp opnieuw in de verkoop
Zie ook: Nog steeds weinig interesse in miljoenencomplex Nyvendaal