Enquête over leefbaarheid in Velp Noordwest

Park Daalhuizen in Velp. Foto: Studio Rheden

– Studenten van Hogeschool Van Hall Larenstein in Velp hebben in opdracht van de gemeente Rheden onderzoek gedaan naar de leefbaarheid onder bewoners in Velp Noordwest.

Inwoners van Velp Noordwest konden aan een enquête over leefbaarheid meedoen tussen december 2023 en januari 2024. De enquête had verschillende thema’s zoals wijkbeleving, vergroening, waterbeheer en sociale kwaliteit.

Meedoen kon online en via een papieren enquête. De redactie van Studio Rheden heeft het online meerdere keren geprobeerd maar dat was niet mogelijk. Ook telefonische was er niemand beschikbaar voor vragen waarom je nog mee kon doen aan de enquête.

Geen resultaat

En het resultaat van het onderzoek van de studenten, die de opleiding Management van de Leefomgeving doen was ondanks beloftes van de school achteraf ook niet beschikbaar. Of de gemeente het onderzoek serieus moet nemen is de vraag. Slecht 233 mensen hebben meegedaan.