Weer een melding steekincident bij COA in Velp

Weer een melding steekincident bij COA in Velp Foto: Martin Slijper
Weer een melding steekincident bij COA in Velp Foto: Martin Slijper

VELP – Opnieuw moesten de hulpdiensten zondagavond massaal uitrukken voor een melding van een steekincident in een asielzoekerscentrum in Velp.

Omstreeks 23:30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd. Bij aankomst bleek het weer te gaan om een vechtpartij. Daarbij liep één jongeman lichte verwondingen op. Hij kon op eigen vervoer naar het ziekenhuis.

Daarnaast zijn er deze keer twee personen aangehouden door de politie. Ze zijn meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Ruim een week geleden ging het ook mis. Toen raakte drie jongeren gewond.

Open dag

Aan de Arnhemsestraatweg 348 in Velp wonen 130 alleenstaande minderjarige vluchtelingen. Wie meer wil weten over dit AZC in Velp: op zaterdag 28 september 2024 is er een open dag voor iedereen die nieuwsgierig is naar hoe het is om in een asielzoekerscentrum te wonen.

De asielzoekers mogen daar officieel tot 31 december 2024 wonen aan de Arnhemsestraatweg 348.

Zie ook: Vechtpartij in AZC Velp: drie gewonden
Zie ook: Eerste jonge bewoners in AZC aan Arnhemsestraatweg in Velp

Weer een melding steekincident bij COA in Velp – Foto: Martin Slijper